Carretera - Duatlon de Vic 2008

miércoles, 23 de abril de 2008

Recorrido de bici de carretera correspondiente al tramo de Bici de la duatlón de Vic que se celebra el 27/4/08.
No conocía la zona así que bien tempranito, y con la típica niebla inicial, me he dirigido hacia el carrefour, que es la referencia que tenia, y mediante el GPS, he realizado la siguiente ruta:
Vic – Santa Eulalia de Berga – Taradell – Mas Vidal – Sant Julia de Vilatorta – Vic
La distancia total es de unos 34 Km. y los desniveles acumulados son bastantes suaves, alrededor del 3%. Puntualmente se llega a un 6%.
Las bajadas, son un tanto peligrosas dependiendo de a que velocidad se hagan. Curvas que se cierran en seco; algo de gravilla; Cunetas con mucho desnivel (que a día de hoy se están arreglando todas, haciendo “cuneta americana”), pero lo dicho. Todo depende de lo que quiera correr cada uno en las bajadas.
También hay tramos de pedalear fuerte para mantener los 40km/h sin necesidad de ir en grupo, con lo que al final la velocidad media mejora algo. Sin forzar la maquina, me han salido unos 25km/h

3 comentaris:

Anónimo dijo...

krlos, quan dius cuneta americana dius americana en sentit de gran o és alguna cosa que m'he perdut?

D'altra banda, aquests recorreguts de carretera que fas, què tan són en quan a cotxes? És que a mi m'estressen molt :S

Krlos dijo...

Si baixes cap al Pont de Vilomara o del Pont cap a Sant Vicenç per la carretera, veuras el voral que han fet, que esta fet amb ciment. Aixo es la "cuneta americana".

Tant aquest recorregut de Vic, com el de Vilaredes - Cornet, tenen molt i molt poc de transis. Quant mes a prop de Vic, mes cotxes, pero a mida que agafes carreteres mes secundaries, doncs el transit disminueix molt.

Fas sortides tambe per carretera o nomes BTT?

Anónimo dijo...

Hola krlos!

Jo sempre surto per muntanya, segurament perquè l'única carretera que he provat és travessar Manresa i ja m'estressa prou. Però estic convençut que si provo un recorregut d'aquests de carretera transitable m'agradarà, a veure si algun dia trobo un ciceró... EJEM! ;-)

Ens veiem!!!